Otto Dix

Википедий — эрыкан энциклопедий гыч материал
Otto Dix
сӱрет
Тӱшкан Фронтменже Михаэль Драу
Тӱҥ увераҥар
Жанр

darkwave

Ий-влак

2004-кызыт марте

Эл

Россий Россий

Ола

Хабаровск / Санкт-Петербург

Мурын йылме

руш йылме

Лейбл

AMG, Danse Macabre, Dizzaster, Gravitator

Состав

Михаэль Драу
Мари Слип
Пётр Воронов

Официал сайт

Otto Dix — российысе darkwave - тӱшка Санкт-Петербург гычын.

Участник-влак[тӧрлаташ]

Дискографий[тӧрлаташ]

  • Эго (2005)
  • Город (2007)
  • Атомная зима (2007)
  • Эго (2007) (Переиздание)
  • Зона Теней (2009)
  • Чудные дни (2010)
  • Эго (2011) (Переиздание №2)
  • Утопия (single) (2012)
  • Mortem (1012)

Видеографий[тӧрлаташ]

  • 2005 — Эго
  • 2006 — Белый пепел
  • 2008 — Усталость металла
  • 2009 — Мечта о весне
  • 2011 — Зверь

Кылвер[тӧрлаташ]

Важ-влак[тӧрлаташ]

  1. Кышкар:Статья
  2. Marie Slip. Dizzaster. Тергыме 30 Сорла 2010.