Theatres des Vampires

Википедий — эрыкан энциклопедий гыч материал
Theatres des Vampires
логотип
Тӱҥ увераҥар
Жанр

black-metal
gothic-metal

Ий-влак

1994-кызыт марте

Эл

Италий Италий

Ола

Рим

Лейбл-влак

Aural Music
DreamCell 11 Entertainment
Blackened Records
Plastichead
Garden of Grief

Состав

Фабиан Варези
Габриель Валерио
Симон Лихой
Соня Скарлет
Стефан Бенфанте

Официал сайт

Theatres des Vampires (французла Вӱрйӱшӧ Театр) — итальян vampiric gothic-metal тӱшка.

Эртымгорно[тӧрлаташ]

Состав[тӧрлаташ]

  • Fabian Varesi — полдышоҥа, бэк-вокал (1997 ий гыч)
  • Gabriel Valerio — тӱмыр-влак бэк-вокал (1997 ий гыч)
  • Zimon Lijoi — бас-гитара, бэк-вокал (1997 ий гыч)
  • Sonya Scarlet — мурызо (1999 ий гыч)
  • Stephan Benfante — гитара (2006 ий гыч)

Ончысо участник-влак[тӧрлаташ]

  • «Lord Vampyr» (Alessandro Nunziati) — вокал (1996—2004)
  • «Justine» (Consuelo) — ӱдырамаш вокал (1999 ий гыч) The Vampire Chronicles альбом гыч Suicide Vampire марте
  • «Agaharet» (Enrico De Dominicis) — тӱмыр Nosferatu, Eine Simphonie Des Grauens
  • «Incubus» (Alessandro Pallotta) — гитара (1999—2002)
  • «Strigoi» — гитара (1999—2001)
  • «Mortifer» — гитара (2001)
  • «Morgoth» (Robert Cufaro) — гитара (2002—2006), полдышоҥа Nosferatu, Eine Simphonie Des Grauens.

Уна участник-влак[тӧрлаташ]

  • Gian Pyres (John Piras) — гитара Vampyrìsmeальбомыште
  • Valor (Christian Death) — бэк-вокал Vampyrìsmeальбомыште
  • Flegias (Necrodeath, Cadaveria) — бэк-вокал Pleasure And Pain альбомыште
  • Dhilorz (Ancient) — бэк-вокал Pleasure And Pain альбомыште
  • Nicholas (Ensoph) — бэк-вокал Pleasure And Pain альбомыште
  • Giampaolo Caprino (Stormlord) — бэк-вокал Pleasure And Painальбомыште
  • Hanna Kej — ӱдырамаш бэк-вокал да Anima Noir альбомыште текстын авторже
  • Luca Bellanova (Luca Bellanova’s Project, Starkiller sound) — бэк-вокал да Anima Noir альбомыште текстын авторже
  • Christian Ice (Agony, Prophilax, Aborym, Inner Void) — бэк-вокал да Anima Noir альбомыште текстын авторже

Дискографий[тӧрлаташ]

  • 1994: Nosferatu, Eine Simphonie Des Grauens
  • 1996: Vampyrìsme, Nècrophilie, Nècrosadisme, Nècrophagie
  • 1999: The Vampire Chronicles
  • 2001: Bloody Lunatic Asylum
  • 2001: Jubilaeum Anno Dracula
  • 2002: Suicide Vampire
  • 2003: The (Un)Official History 1993—2003
  • 2003: Vampyrìsme (Переиздание «Vampyrìsme, Nècrophilie, Nècrosadisme, Nècrophagie»)
  • 2004: The Blackend Collection
  • 2004: Nightbreed Of Macabria
  • 2005: Pleasure And Pain
  • 2006: The Addiction Tour (Live DVD)
  • 2007: Desire Of Damnation
  • 2008: Anima Noir
  • 2011: Moonlight Waltz

Кылвер-влак[тӧрлаташ]