Das Ich

Википедий — эрыкан энциклопедий гыч материал
Das Ich
сӱрет
Штефан Акерманн
Тӱҥ увераҥар
Жанр-влак

Neue Deutsche Todeskunst
industrial
darkwave

Ий-влак

1989-кызыт марте

Эл

Немыч Эл Немыч Эл

Мурын йылме

немыч йылме

Лейбл-влак

Danse Macabre
Metropolis
Massacre

Состав

Штефан Акерманн
Бруно Крамм

dasich.de

Das Ich — немыч тӱшка кудо Neue Deutsche Todeskunst, industrial да darkwave жанрыште модыт. Das Ich лӱм Зигмунд Фрейдын паша гыч налме (мутлан: Freud, Sigmund (1923), Das Ich und das Es), да тудын Эго термин дене чык кылым куча. Тӱшкан лейтмотивже - электрон семышке пыштыме экспрессионистский почеламут-влак. Концертыште шоктызо-влак гримым, декораций-влакым да театр шоуым кучылтыт.

Состав[тӧрлаташ]

Бруно Крамм (Wave-Gotik-Treffen 2013)
  • Штефан Акерманн (Stefan Ackermann) — вокал, текст-влак
  • Бруно Крамм (Bruno Kramm) — сем, инструмент-влак, бэк-вокал

Весе шоктызо-влак:

  • Таня Хан — 1989-1990
  • Андреас Зибльхофф — 1990-1993
  • Ансгар Ноэт — 1994-1995
  • Чед Блинман — 1994-1996
  • Даниэль Гальда (Skorbut тӱшкаш вара каен) — 1995-1999
  • Якоб Ланг — 1998-1999
  • Михаэль Шмид — 1999-2000
  • Нидий — 2000-2001
  • Каин Габриэль Симон — 2001-2006
  • Штефан Зигль — 2006-2007
  • Ринго Мӱллер — 2006-2007
  • Марти Зоффкер — 2007 — кызыт жап марте

Дискографий[тӧрлаташ]

  • 1990: Satanische Verse (EP)
  • 1991: Die Propheten (LP)
  • 1993: Stigma (MCD)
  • 1994: Staub (LP)
  • 1995: Feuer (Концертный LP)
  • 1995: Die Liebe (LP)
  • 1996: Das innere Ich (Саундтрек)
  • 1996: Kindgott (MCD)
  • 1997: Egodram (LP)
  • 1997: Destillat (MCD)
  • 1998: Morgue (LP)
  • 1999: Re-Kapitulation (Сборник, УАШ)
  • 2000: Re-Laborat (Ремикс-сборник)
  • 2002: Antichrist (LP)
  • 2002: Momentum (VCD/DVD)
  • 2003: Relikt (Сборник)
  • 2004: LAVA:glut (LP)
  • 2004: LAVA:asche («Lava:glut» ремикс-сборник)
  • 2006: Cabaret (LP)
  • 2006: Variete («Cabaret» ремикс-сборник)
  • 2006: Panopticum (DVD)
  • 2007: Addendum (Сборник)
  • 2008: Kannibale (EP)
  • 2009: Die Propheten (LP, переизданий)
  • 2011: Koma

Кылвер-влак[тӧрлаташ]